گوگرد معدن زرکوه | آنالیز و قیمت عرضه آن در بازار

آنالیز گوگرد معدنی زرکوه طبق آخرین تحقیقات و آزمایشات انجام شده حاوی 3 شکل گوگرد مفید می باشد. گوگرد از جمله مواد مغذی بسیار حیاتی جهت احیا و افزایش رشد گیاهان و درختان می باشد. این درحالی است که گوگرد معدنی زرکوه از سه نوع گوگرد با عملکرد موثر می باشد.

اشکال گوگرد موجود در گوگرد معدنی زرکوه

  1. سولفور
  2. سولفات
  3. سولفیت

هر کدام ویژگی های منحصر به فردی دارند. که ترکیب این سه گوگرد در کنار هم سبب عملکرد بسیار متفاوت این کود می شود.

در ادامه به عملکرد هر کدام از گوگردها می پردازیم.

اشکال گوگرد موجود در گوگرد معدنی زرکوه

سولفور

همزمان با افزایش تولید محصولات کشاورزی نیاز به عرضه کلیه عناصر غذایی به ویژه نیتروژن به میزان کمتر و پتاسیم برای استفاده گیاه و افزایش یافت. گوگرد در بین عناصر غذایی به عنوان چهارمین عنصر غذایی اصلی شناخته می شود.

گوگرد عنصری به عنوان اصلاح کننده خاک و مصارف مختلفی دارد و اکسیداسیون و تبدیل آن برسی سوخت برای کاشت هاش افزایش فراهمی فسفر عناصر غذایی کم مصرف اصلاح خاک مفید است. مصرف مستقیم گوگرد به منظور بهسازی و اصلاح اراضی شور و سدیمی به همراه باکتریهای تیوباسیلوس از دیگر زمینه های افزایش کاربرد گوگرد در کشاورزی می باشد.

برخی موارد مصرف گوگرد در کنترل آفات و بیماریها:

  1. قارچ کش
  2. آفت کش
  3. حشره کش
  4. انگل کش
  5. گند زدا

همچنین جهت تامین گوگرد برای اصلاح خاک نیز استفاده می شود.

سولفات

 یکی از بهترین عناصر مغذی است. که به راحتی جذب درختان و گیاهان می شود.

اکسیداسیون گوگرد و تبدیل آن به سولفات به خاطر نقشی که گوگرد و نیتروژن در تشکیل پروتئین روغن ها در بسیاری از ویتامین ها در گیاه دارند اهمیت دارد. در صورتی عدم فراوانی گوگرد گیاهان می توانند از نیتروژن استفاده کند.

در فرایند استفاده از کودهای گوگردی اکسیداسیون این عنصر به سولفات تحت تاثیر دمای خاک رطوبت و تهویه و خاک قرار می‌گیرد. فاکتورهایی نظیر اندازه ذرات گوگرد و جایگذاری آن که پراکندگی گرانول های گوگردی را بیشتر میکند اکسیداسیون را تسریع می کند.

سولفیت

به طور میانگین حاوی 28% مواد آلی ارگانیک می باشد. گرایش جهانی به استفاده از گوگرد عنصری و برای بالا بردن فرآیند اکسیداسیون فسفر و عناصر کم مصرف، اصلاح کمبود این عناصر در خاک های قلیایی و آهکی بیشتر شده است.

اثر کاربرد گوگرد در پایین آوردن پی هاش و افزایش فراوانی عناصر کم مصرف در خاک های غیر آهکی نسبت به خاک های آهکی قابل توجه است. میزان آهک، منگنز، روی و مس قابل عصاره گیری در خاک های آهکی به طور متفاوتی تحت تاثیر قرار می گیرد. 

گوگرد معدنی زرکوه

تفاوت گوگرد معدنی زرکوه و پالایشگاهی

کود گوگرد معدنی زرکوه به صورت کاملا ارگانیک تولید می شود. ولی گوگردهای پالایشگاهی از مواد شیمیایی ساخته می شود. قبلا اشاره کردیم که گوگرد زرکوه حاوی سه نوع گوگرد می باشد. این در حالی است که گوگرد پالایشگاهی فقط حاوی سولفور می باشد.

بیشتر بدانیم  فروشگاه گوگرد معدنی زرکوه درجه یک

گوگرد پالایشگاهی بوی بسیار نامطبوعی دارد و فقط می تواند آفات را فراری دهد. و خاصیت آفت کشی ندارد. استحصال این گوگرد از نفت یا گاز است. به همین علت حلالیت در آب را ندارد و قابل تجزیه شدن در خاک نیست. بنابراین به عنوان قارچ کش کاربرد ندارد.

گوگرد معدنی زرکوه خاصیت سوزانندگی محصولات را ندارد. اما برخلاف آن استفاده غیر متعارف از گوگرد های پالایشگاهی موجب سوختن گیاهان میگردد.

گوگرد زرکوه علاوه بر موارد ذکر شده، مواد مغذی دیگری چون منیزیم، کلیسیم، آهن، منگنز و… را دارا می باشد. و چون قابلیت جذب شدن بالایی دارد، باعث رشد سریعتر محصول می شود.

با توجه به پروتئین سازی، رشد مجدد درختان خشکیده را بدنبال دارد. در حالی که گوگرد پالایشگاهی چنین ویژگی ندارد.

تفاوت گوگرد معدنی زرکوه و پالایشگاهی

بهترین زمان مصرف گوگرد زرکوه

کود گوگرد زرکوه در فصل های پاییز و هنگام ریزش برگ درختان نباید استفاده شود. ولی در دیگر فصل ها مانعی در استفاده از آن وجود ندارد.

بهترین نحوه استفاده از این کود گوگرد در سه مرحله زمانی می باشد. اولین دوره مصرف آن بهتر است اواخر زمستان. و حدودا دو ماه قبل از بیدار شدن درختان باشد. مرحله دوم استفاده از این کود بعد از باروری درختان. و تبدیل شکوفه ها به میوه صورت گیرد. و سومین مرحله یعنی مرحله آخر مصرف کود گوگرد زرکوه دقیقا باید بعد از برداشت محصول باشد.

این نحوه مصرف کود گوگرد بهترین و مطلوب ترین نتیجه را بدنبال دارد.

حجم مصرفی این بین 1 الی 2 تن در هکتار است. میزان قلیایی خاک، مقدار مصرف آن را متغییر میکند. تشخیص درصد قلیایی خاک باید توسط کارشناسان مربوطه انجام گیرد.

در این مرکز گوگرد زرکوه عرضه می شود. جهت تهیه گوگرد معدنی زرکوه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مصرف گوگرد معدنی زرکوه

مصرف گوگرد در کشاورزی

تولید بیش از دو میلیون تن گوگرد در سال توسط پژوهشگاه صنعت نفت ایران به منظور ایجاد زمینه‌های کاربردی گوگرد در تغذیه گیاهان و اصلاح اراضی زراعی بسیار مهم است. تولید گوگرد معدنی کشاورزی حاوی عناصر کم مصرف، مانند آهن، روی و منگنز، در مقیاس آزمایشگاهی امری مهم است.

بیشتر بدانیم  مراکز عرضه کود معدنی زرکوه

برای موفقیت در استفاده از این کودهای گوگردی و به دست آوردن بهترین نتایج، نیاز به داشتن اطلاعات کامل و دقیق از خصوصیات کیفی و واکنش این ترکیبات در خاک و افزایش گوگرد قابل استفاده توسط گیاهان وجود دارد. مطالعه حاضر انجام شده تا این کودها و رهاسازی گوگرد در خاک مورد بررسی قرار گیرد و تأثیر آنها در تغییر میزان حلالیت عناصر کم مصرف و غلظت سولفات در یک خاک آهکی مورد ارزیابی قرار گیرد.

با انجام این مطالعه، امیدواریم که بتوانیم بهبود روش‌های کشت و تولید محصولات کشاورزی را از طریق استفاده بهینه از کودهای گوگردی و به دست آوردن نتایج مفید در تغذیه گیاهان و بهبود اراضی زراعی به دست آوریم. اطلاعات به‌دست‌آمده از این مطالعه می‌تواند به عنوان راهنمایی مهم برای اجرای بهتر برنامه‌ها و سیاست‌های کشاورزی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی عمل کند.

مصرف گوگرد در کشاورزی

میزان مصرف گوگرد معدنی

نمونه خاک از اطراف شهر کرج انتخاب شد. و گوگرد کشاورزی در مقادیر ،صفر، ۳۰۰ و ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار همراه با مایه تلقیح تیوباسیلوس به طور یکنواخت با نمونه های یک کیلوگرمی از خاک مخلوط شد. نمونه ها در سه تکرار و در قالب طرح کاملاً تصادفی در دمای ۲۵C و رطوبت ظرفیت، مزرعه به مدت ۱۸۰ روز نگه داری شدند.

در فواصل زمانی (۳۵)، ۹۰، ۱۳۵ و ۱۸۰ روزه از آنها نمونه گیری شد. مقدار سولفات آهن روی و منگنز در زیر نمونه های فرعی تیمارها اندازه گیری شدند. بررسی روند تغییرات نشان داد که عامل زمان تأثیر معنی داری بر تغییرات سولفات و آهن، روی و منگنز قابل جذب داشت.

افزایش میزان مصرف کود صرف نظر از نوع ،کود منجر به افزایش گوگرد روی و منگنز قابل جذب شد. نوع کود تنها بر میزان روی تأثیر معنی داری داشت. به طور میانگین گوگرد کشاورزی حاوی روی میزان روی قابل جذب خاک را تا ۳/۲ برابر افزایش داد.

قیمت گوگرد معدن زرکوه

گوگرد معدن زرکوه یکی از منابع مهم گوگرد در ایران است که در منطقه زرکوه واقع شده است. این منطقه در استان یزد واقع شده و به عنوان یکی از منابع معدنی ارزشمند کشور محسوب می‌شود. قیمت گوگرد معدن زرکوه تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد و ممکن است در بازارهای مختلف نیز تفاوت داشته باشد.

عوامل مؤثر بر قیمت گوگرد معدن زرکوه عبارتند از:

1. تقاضا و عرضه: تقاضا و عرضه‌ی گوگرد در بازار جهانی می‌تواند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشد. افزایش تقاضا برای خرید گوگرد زرکوه می‌تواند باعث افزایش قیمت این ماده معدنی گردد.

بیشتر بدانیم  قیمت گوگرد معدنی زرکوه بصورت عمده در تبریز

2. روند بازار جهانی: نوسانات بازار جهانی گوگرد و تغییرات قیمت‌ها در کشورهای صادرکننده و واردکننده نیز می‌تواند بر قیمت گوگرد معدن زرکوه تأثیر گذاشته و آن را تحت تأثیر قرار دهد.

3. کیفیت گوگرد: کیفیت گوگرد معدن زرکوه و محتوای اجزای مختلف آن نیز می‌تواند نقشی در تعیین قیمت داشته باشد. محتوای خالص گوگرد و سایر عناصر همراه در این معدن می‌تواند تأثیر مستقیمی بر ارزش آن داشته باشد.

4. شرایط اقتصادی و سیاسی: عوامل اقتصادی و سیاسی در کشورها و مناطق مختلف نیز می‌توانند به‌عنوان عاملی مؤثر در تعیین قیمت گوگرد معدن زرکوه در بازارهای جهانی عمل کنند.

در نهایت، قیمت گوگرد معدن زرکوه بر اساس مطالعات بازاریابی و تحقیقات بازار می‌تواند تعیین شود. این اطلاعات می‌تواند برای مالکان معادن گوگرد و فعالان صنعت معدنی مهم و حیاتی باشد تا بتوانند استراتژی‌های بهینه‌سازی قیمت‌گذاری و تجارت گوگرد خود را در بازارهای ملی و بین‌المللی اجرا کنند.

آنالیز گوگرد زرکوه

“آنالیز گوگرد زرکوه” به مطالعه و تجزیه و تحلیل محتوای گوگرد موجود در منطقه زرکوه در ایران اشاره دارد. منطقه زرکوه در استان یزد واقع شده است و شناخت دقیق از میزان و خصوصیات گوگرد موجود در این منطقه می‌تواند در ایجاد زمینه‌های کاربردی گوگرد در تغذیه گیاهان و بهبود اراضی زراعی نقش مهمی ایفا کند.

برای انجام آنالیز گوگرد زرکوه، نمونه‌های خاک، آب یا گیاهان از منطقه جمع‌آوری می‌شوند و سپس به آزمایشگاه مناسب ارسال می‌شوند. در این آزمایشگاه، تجزیه و تحلیل‌های مختلفی انجام می‌شود تا مقدار گوگرد و خصوصیات کیفی آن شناسایی شود. برخی از آزمون‌های انجام شده شامل آنالیز شیمیایی گوگرد، تعیین محتوای عناصر معدنی کم مصرف، و بررسی رفتار گوگرد در شرایط مختلف محیطی می‌شود.

این آنالیزها نتایج مهمی را ارائه می‌دهند. اطلاعات به‌دست‌آمده از آنالیز گوگرد زرکوه می‌تواند به کشاورزان و کارشناسان کشاورزی در منطقه کمک کند تا بتوانند از گوگرد بهترین استفاده را برای بهبود کیفیت و عملکرد محصولات کشاورزی خود بهره ببرند. همچنین، این آنالیز می‌تواند به تعیین نیازهای کودی گیاهان و تنظیم تراز کودی در منطقه کمک کند تا منابع کودی بهینه‌تر مورد استفاده قرار گیرند و هدررفت‌های احتمالی به حداقل رسانده شود.

در نتیجه، آنالیز گوگرد زرکوه ابزاری قدرتمند برای بهبود شناخت از منابع گوگردی منطقه و استفاده بهینه از این منابع در بخش کشاورزی است. با استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده از این آنالیز، می‌توان در بهبود عملکرد کشاورزی و ارتقاء کیفیت محصولات اقدامات موثری انجام داد.

Rate this post

Originally posted 2023-08-01 07:00:30.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما