خرید کود سولفات پتاسیم و راهنمای استفاده از آن

خرید سولفات پتاسیم به منظور فعال کردن آنزیم های تولید پروتئین و قند در فرآیند های متابولیکی گیاهان می باشد. این کود حاوی دو عنصر ضروری رشد گیاهان و درختان یعنی گوگرد و پتاسیم می باشد.

کود سولفات پتاسیم

سولفات پتاسیم به صورت یک نمک پتاسیمی یافت می شود. شکل ظاهری آن به صورت پودری یا کریستالی می باشد. رنگ آن عموما به رنگ سفید است. و گاهی به صورت بی رنگ هم یافت می شود. این عنصر کاملا بی بو است. این عنصر عمدتا در تولید کود شیمیایی سولفات پتاسیم نقش دارد.

خرید کود سولفات پتاسیم برای باغدارانی که محصولاتی مانند گیاهان، سبزیجات و گل و چمن دارند. بسیار ضروری می باشد. زیرا این کود سازگاری بسیاری با این محصولات دارد. و به افزایش رشد و بازدهی آن ها بسیار کمک می کند.

سولفات پتاسیم قدرت انحلال پذیری بالایی در آب دارد. و این امر موجب تسریع در انجام عمل تولید پروتئین در گیاهان و جذب به سرعت آن به وسیله گیاهان و نتیجه آن در مدت زمان بسیار کم در محصولات نمایان می شود. بنابراین با توجه به قدرت انحلال بالای این کود در آب، روش آبیاری قطره ای بهترین روش کوددهی می باشد. که با استفاده از این روش هدر رفت کمتری از کود را خواهید داشت. و نتیجه گیری بهتری را تجربه می کنید.

این کود میزان اسیدیته خاک را افزایش می دهد. و جذب عناصر مغذی به وسیله ریشه گیاه و انتقال آن به نقاط دیگر گیاه را تسریع می دهد. و در نتیجه موجب افزایش چشمگیر رشد گیاه می شود.

بیشتر بدانیم  پخش عمده انواع کود کشاورزی وارداتی

گیاهان پتاسیم مورد نیاز مصرفی خود را در مراحل آغازین رشد خود بیشتر از زمان های دیگر جذب می کنند. بنابراین استفاده از این کود هنگام کشت گیاهان نتیجه بهتر و بیشتری از زمان های دیگر خواهد داشت.

کود پتاسیم سولفات

مصرف کود پتاسیم سولفات

عنصر پتاسیم موجود در کود سولفات پتاسیم موجب فعال شدن آنزیم های تولید پروتئین، نشاسته و قند مورد مصرفی گیاه جهت رشد می شود. همچنین این عنصر موجب هدایت آب به اعضای مختلف گیاه مانند ساقه ها و برگ ها می شود. و این عمل جوان سازی برگ ها و جوانه زنی جدید گیاه را موجب می شود.

مصرف کود سولفات پتاسیم علاوه بر تامین پتاسیم گیاه ریز مغذی ها و از همه مهم تر فسفات مورد نیاز خاک و گیاه را تامین می کند. به عبارتی کود سولفات پتاسیم در فتوسنتز گیاهان نیز کمک کننده است. و موجب تحریک سلول های رشد می شود.

مصرف این کود برای گیاهان در هنگام کشت و آغاز رشد آن ها بسیار موثر می باشد. و استفاده از این کود برای درختان جهت نتیجه گیری بهینه بهتر است پس از گلدهی درختان و در هنگام شکل گیری میوه ها یعنی در فصل بهار انجام شود. که موجب حجم دهی میوه ها و افزایش باروری آن ها می شود.

استفاده از کود سولفات پتاسیم به سه روش آبیاری، چالکود و محلول پاشی توصیه شده است. که اغلب استفاده از آن به دلیل خاصیت حلالیت این کود در آب کوددهی به روش آبیاری می باشد. البته روش استفاده این کود به نوع محصولات زراعی و زمین های زراعی بستگی دارد. و روش کوددهی بر این اساس انتخاب می شود.

بیشتر بدانیم  نمایندگی گوگرد زرکوه شیراز | گوگرد معدنی ارگانیک

مقدار مصرف کود سولفات پتاسیم باید پس از انجام آزمایش خاک و بررسی نوع محصول تصمیم گیری شود. اما به طور کلی مقدار مصرف این کود برای محصولات زراعی و گلخانه ای به طور تقریبی برای هر هکتار کمتر از 15 کیلوگرم و برای باغات و درختان در هر هکتار کمتر از 30 کیلوگرم توصیه شده است.

مصرف کود سولفات پتاسیم

خواص کود سولوپتاس

کود سولفات پتاسیم که به آن سولوپتاس نیز گفته می شود. موجب آبرسانی و اکسیژن رسانی به قسمت های مختلف گیاه می شود. بنابراین فعالیت گیاه جهت جذب مواد مورد نیاز خود را افزایش می دهد. و افزای رشد خود را بهبود می دهد. همچنین این کود مقاوت گیاه را در برابر عوامل محیطی نیز افزایش می دهد.

این کود موجب کاهش میزان آهک و شوری خاک می شود. بنابراین خاصیت اصلاح خاک را نیز دارا می باشد. همچنین به دلیل تامین پروتئین، قند، فسفات، پتاسیم، گوگرد و دیگر مواد مغذی ضروری موجب رشد بهینه گیاه و حجیم تر شدن محصولات می شود.

طراوت و جوانی برگ ها و افزایش سبزینگی آن ها از دیگر خواص خرید کود سولفات پتاسیم و مصرف آن می باشد. این کود حفاظت گیاهان در شرایط نامساعد جوی و در دماهای بسیار پایین را موجب می شود. همچنین به دلیل آبرسانی و ذخیره آب در قسمت های مختلف گیاه موجب می شود در شرایط کم آبی مقاومت و ادامه حیات گیاه بیشتر شود.

این کود سدیم و عناصر سنگین مخرب را دارا نمی باشد. و به عانجام عمل فتوسنتز گیاهان کمک می کند. فروشگاه ما توزیع کننده کود سولفات پتاسیم باکیفیت و قیمت مناسب می باشد.

بیشتر بدانیم  تولید کننده انواع اسید بوریک ایرانی

کود سولوپتاس

کمبود پتاسیم در گیاهان

کمبود عنصر پتاسیم در گیاهان رشد آن ها را کاهش یا متوقف می کند. و علائم پیری و خشکیدگی حتی در گیاهان تازه جوانه زده به وضوح دیده می شود. کمبود پتاسیم در گیاه باعث انتقال و جذب بیماری های قارچی از محیط اطراف و ضعیف شدن در برابر آن ها به صورت طولانی مدت و دائمی می شود. و با گذت زمان باعث از بین رفتن گیاهان می شود.

عمل فتوسنتز و تولید نشاسته در گیاهان متوقف شده و کاهش رشد گیاه را به دنبال دارد. و همچنین میوه و محصولات درختان کاهش یافته و اندازه و حجم آن ها کوچک و کوچک تر می شود. و ریزش زود هنگام میوه ها از درختان قبل از رسیدن کامل آن ها از دیگر نشانه های کمبود پتاسیم در گیاهان و درختان می باشد.

ساقه های غلات و گیاهان در اثر کاهش پتاسیم و در نتیجه کاهش آبرسانی به آن ها ضعیف و شکننده  می شود. و مقاومت خود را در برابر کم آبی و باد و سرما از دست می دهند.

برگ های درختان شکل ظاهری خود را از دست می دهند. و دچار چروکیدگی و لوله ای شکل می شوند. شاخه ها و ریشه درختان ضعیف و کم رشد می شوند. شکاف در میوه ها و کم حجم شدن آن ها از کیفیت محصول کاهش می دهد. و موجب آسیب های اقتصادی به کشاورزان و باغداران  می شود.

Rate this post

Originally posted 2022-11-28 19:59:42.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما