تولید روغن ولک مرغوب و فروش عمده آن

تولید روغن ولک مرغوب از نظر ترکیبات 80 درصد پارافین دارا می باشد. و 20 درصد باقیمانده را نگه دارنده ها، امولسیون کننده و سایر پرکننده ها تشکیل می دهند. که چگالی آن از آب کمتر می باشد.

و هنگام حل در آب، ابتدا در روی آب قرار می گیرد. و سپس با آن مخلوط می گردد چنانچه پس از مخلوط نمودن روغن ولک با آب نشانه هایی از ته نشین شدن در آن مشاهده گردد. که این به معنی عدم مرغوبیت و عدم خلوص است.

موارد مصرف روغن ولک مرغوب

روغن ولک(Volck) در واقع یک حشره کش پایه نفتی قابل حل در آب است. که در مقیاس وسیع به کنترل حشراتی از قبیل شپشک آردی (شته پشمالو)، مگس سفید(white fly)، کپک سیاه(sooty mold)، کنه قرمز(red mite) و تخم های حشرات روی درختان میوه کمک می کند.

علاوه بر مزایای فوق با تاثیری که به عنوان عایق دارد از سرمازدگی درختان به خصوص در اواخر زمستان و اوایل بهار جلوگیری می نماید. مکانیسم عمل روغن ولک به این صورت بوده است. که با انسداد مسیرهای تنفسی باعث مرگ و میر حشرات گردیده است. و با پوشاندن هاگ قارچها از گسترش اسپورشان جلوگیری میکند.

راهنمای استفاده از روغن ولک مرغوب

میزان رقت مورد استفاده پیشنهادی از این روغن 1.5 درصد می باشد. اما بهتر است در مورد نهال های جوان آن را رقیق تر هم نمود. یکی از قابلیت های روغن ولک قابلیت امتزاج پذیری آن با سایر حشره کش هاست. و زمانی کاربرد دارد که هدف ما اثر بخشی قوی تر باشد و طیف وسیع تری از آفات را مد نظر ما باشد.

بیشتر بدانیم  توزیع سولفات آمونیوم شکری و کارخانه تولیدی آن

اما در این مورد باید توجه داشت که نمی توان آن را با سمومی همچون کاپتان، folpet و هر گونه ترکیب گوگردی ترکیب و مخلوط نمود. چرا که ممکن است هر یک از آنها خاصیت خود را از دست دهند. یا فرآورده ای با اثرات مضر برای درختان ایجاد شود.

استفاده از روغن ولک در سرخس پرسیاوشان، افرای قرمز، افرای ژاپنی و درختان نوئل نقره ای توصیه نمی شود. همچنین باید از استفاده آن در درختانی که در شرایط استرس و بیماری قرار دارند یا به تازگی هرس شده اند خودداری نمود.

نرخ فروش روغن ولک مرغوب

تولید روغن ولک را در بازار می توان در بسته بندی های 1، 4، 10 و 20 لیتری پیدا نمود که علاوه بر حجم، میزان سولفوناسیون هم در رده قیمتی آن موثر است.

راهنمای انتخاب روغن ولک مرغوب

تولید روغن ولک مرغوب، شیری رنگ می باشد و به خوبی با آب و سایر سموم محلول در آب قابل امتزاج می باشد. یکی از معیارهای روغن ولک مرغوب میزان سولفوناسیون آن می باشد. که به خلوص روغن از نظر وجود هیدروكربن های غیر اشباع اشاره داشته و بهتر است.

در زمستان میزان سولفوناسیون روغن ولک مورد استفاده، 65 تا 75 درصد و در تابستان بین 75 تا 85  درصد باشد. زیرا در این محدوده خواص پلیمری آن حفظ و پایدارتر می شود.

Rate this post

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما