مرکز تامین سولفات آمونیوم کشاورزی با عرضه به موقع سعی می کند نیاز بازار را به خوبی تامین کند. تا کمبود عرضه باعث افزایش قیمت نشود. سولفات آمونیوم که به آن زاج سفید یا آلوم می گویند به صورت جامد یا مایعی سفید رنگ می باشد. و با ترکیب با مواد دیگر به صورت آمونیوم، پتاسیم و سدیم در می آید.
کاربرد سولفات آمونیوم در کشاورزی
کود سولفات آمونیوم یک کود نیتروژنی است که در کشاورزی بسیار استفاده میشود. نیتروژن یکی از عناصر اصلی مورد نیاز گیاهان برای رشد و توسعه سالم است و سولفات آمونیوم میتواند به عنوان یک منبع نیتروژن برای گیاهان عمل کند.
کاربردهای سولفات آمونیوم کشاورزی عبارتند از:
1. تغذیه گیاهان با نیتروژن: سولفات آمونیوم حاوی نیتروژن است که گیاهان برای رشد و توسعه سالم خود به آن نیاز دارند. با اعمال سولفات آمونیوم به خاک، گیاهان میتوانند نیتروژن مورد نیاز خود را دریافت کنند و رشد بهتری داشته باشند.
2. اصلاح pH خاک: سولفات آمونیوم به دلیل خاصیت اسیدی خود میتواند در اصلاح pH خاک کمک کند. با افزایش اسیدیته خاک، سولفات آمونیوم میتواند در صرفه جویی در تجزیه سایر مواد آلی خاک و رسوب کربن آلی در خاک نقش داشته باشد.
3. بهبود بازدهی گیاهان: با ارائه نیتروژن لازم به گیاهان، سولفات آمونیوم میتواند بهبود عملکرد و بازدهی گیاهان را تسریع کند. این کود میتواند تأثیر مثبتی بر رشد گیاهان داشته باشد، تعداد و اندازه میوهها را افزایش دهد و کیفیت محصول را بهبود بخشد.
4. کنترل علفهای هرز: سولفات آمونیوم میتواند به عنوان یک ضد علفهای هرز در برخی موارد استفاده شود.
پخش کننده سولفات آمونیوم کشاورزی
پخش کننده سولفات آمونیوم کشاورزی روی کیفیت بالا و قیمت مناسب مانور می دهد به همین دلیل توانسته از دیگر رقبای خود پیشی بگیرد.
این ماده به راحتی با مواد دیگر واکنش می دهد و مواد حاصل از این واکنش را می توانید در مصارف مختلفی استفاده کنید. در طب سنتی و عطاری کاربرد فراوانی دارد و همین باعث شده پخش کننده آن بتواند بازار پر رونقی را کسب نماید. و تامین سولفات آمونیوم کشاورزی امری مهم در این عرصه می باشد.
این ماده بسیار اسیدی می باشد به همین دلیل باید در هنگام نگهداری و استفاده از آن دقت فراوانی نمایید و در ظرف و بسته های خاصی آن را بگذارید و محل نگهداری آن باید فاقد از رطوبت باشد این ماده غیر قابل اشتعال و بی بو است.
نتیجه واکنش بین سولفوریک اسید و هیدروکسید آلومینیوم می باشد که در ابتدا به صورت مایع است که با یک مرحله اضافه تر تبدیل به جامد کریستال می شود.
Originally posted 2021-01-17 21:24:31.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.