فروش انواع کود های کشاورزی ارگانیک

کود های کشاورزی ارگانیک در انواع مختلف در بازار های کشور ما به فروش گذاشته می شوند. این محصولات با توجه به سطح کیفی عالی که دارند توانسته اند نظر مشتریان زیادیرا به خود جلب کنند.
انواع کودهای کشاورزی که در بازار های کشور مان به فروش گذاشته می شود در انواع مختلفی است که در این جا موضوع مورد بحث ما کود کشاورزی ارگانیک می باشد.

ترکیبات کود های کشاورزی ارگانیک

کود های کشاورزی را در بازار می توان در نمونه های مختلفی تهیه کرد که اگر از نظر کیفیت بخواهیم بررسی کنیم بهترین کود های کشاورزی ارگانیک هستند. این محصولات در شرکت های تولیدی مختلفی برای فروش آماده می شوند که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های خاصی هستند.

در ادامه مطلب می خواهیم ترکیبات انواع مختلف محصولات را ذکر کنیم که به قرار زیر است:

  •  آهن
  • حل کننده فسفات

ترکیبات کود های کشاورزی ارگانیک

مزایای کود های کشاورزی ارگانیک

کود کشاورزی ارگانیک کود هایی بسیار عالی هستند. که در بازار های کشور مان معروف به زباله سبز می باشد. این کود ها یک نوع مالچ هستند که با توجه به ویژگی هایی که دارند. شکنندگی خاک را کم می کند. این کود ها دارای مزایای بسیار عالی هستند. که سبب می شود این کود ها را نسبت به دیگر نمونه کود ها برتری دهد.

در ادامه مطلب می خواهیم مزایای کود های کشاورزی غیر شیمیایی را ذکر کنیم. که به قرار زیر است:

  •  کود ارگانیک مواد مورد نیاز خاک را دارد
  • مقاوم در برابر آبشویی
  • موجب تولید محصولی باکیفیت
  • جلوگیری از فرسایش خاک
  • از بین بردن علف های هرز

مزایای کود های کشاورزی ارگانیک

فروش انواع کود های کشاورزی

انواع کود کشاورزی در دسترس کشاورزان قرار می گیرد. و می توانند آن ها را به روش های مختلفی در بازار ها تهیه کنند. شرکت های تولید کننده کود های ارگانیک برای این که بتوانند نیاز بازار ها را بر طرف کنند. و همچنین خودشان به سود ایده آل برسند. روش های مختلفی را برای فروش بر می گزینند. هر کدام از روش های فروش با خدمات خاصی انجام می شود. که در ادامه مطلب ذکر می کنیم:

بیشتر بدانیم  بازار جهانی خرید و فروش کود کشاورزی ایران

انواع کود کشاورزی ارگانیک

کود کشاورزی ارگانیک در انواع مختلفی در دسترس مشتریان قرار می گیرد. این محصولات را می توان با قیمت های متفاوتی تهیه کرد. که در شهر های متعددی به فروش گذاشته می شود. قیمت ها بر اساس ویژگی های محصولات تعیین می گردد. و اغلب بر اساس لیست قیمت هایی که تولید کنندگان ارائه می دهند. در دسترس بازار ها قرار می گیرد.

کود کشاورزی ارگانیک یک نوع کود طبیعی است که بر اساس مواد آلی و منابع طبیعی تولید می‌شود. این نوع کود بدون استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی یا سموم شیمیایی تولید می‌شود و از طریق فرآیندهای طبیعی مانند تجزیه ترکیبات آلی توسط میکروب‌ها و ارگانیسم‌ها به دست می‌آید.

انواع کود کشاورزی ارگانیک شامل موارد زیر می‌شوند:

1. کود کمپوست: کود کمپوست، نتیجه تجزیه و تحلیل مواد آلی مانند مانده‌های گیاهی، پسماندهای حیوانی، بقایای غذایی و سایر مواد آلی توسط میکروب‌ها و ارگانیسم‌ها است. کمپوست حاوی عناصر غذایی اساسی برای گیاهان مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم است.

2. کود حیوانی: کود حیوانی شامل کودهایی است که از پسماندهای حیوانی مانند گوشت و استخوان‌ها، پر، پوست و چربی حیوانات به دست می‌آید. این نوع کود حاوی مقادیر قابل توجهی از عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان می‌باشد.

3. کود سبزیجات: کود سبزیجات شامل مواد آلی مانند برگ‌ها، ساقه‌ها، پوست میوه‌ها و سایر بقایای گیاهی است. این کودها معمولاً به صورت خاک یا کمپوست سبزیجات در دسترس هستند.

4. کود دریایی: کود دریایی به عنوان یک نوع کود ارگانیک توسط استخراج از منابع دریایی مانند آبزیان، جلبک‌ها و آواره‌های دریایی تولید می‌شود. این کودها حاوی عناصر غذایی مهمی مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم و عناصر ردیابی می‌باشند.

5. کودهای بیولوژیک: این نوع کودها حاوی میکروب‌ها و ارگانیسم‌های بیولوژیکی است که در فرآیندهای تجزیه و تحلیل مواد آلی و تثبیت عناصر غذایی در خاک نقش دارند. این کودها می‌توانند باعث افزایش فعالیت میکروبی خاک و بهبود ساختار خاک شوند.

انواع کود کشاورزی ارگانیک

فرق کود شیمیایی و ارگانیک

کودهای ارگانیک سازنده خاک هستند. آنها علاوه بر تغذیه گیاه خاک را نیز احیاء می کند. این فرآیند مهمترین بخش کود ارگانیک است.

کودهای شیمیایی نمکهای معدنی هستند. این نمکها به راحتی توسط ریشه گیاه جذب می شوند. آنها باعث اسیدی شدن خاک می شوند. در نتیجه اسیدی شدن خاک میکروارگانیسمهای خاک مانند کرمهای خاکی از بین می روند و خاک بافت خود را از دست می دهد.

بیشتر بدانیم  خرید عمده کود کشاورزی با کیفیت

با از بین رفتن بافت خاک و از بین رفتن میکرو ارگانیسمهای سازنده خاک رفته رفته کیفیت خاک افت می کند. این امر موجب کاهش میزان ذخیره آب و کاهش بافت اسفنجی خاک میگردد. این مهم از نفوذ هوا به داخل خاک جلوگیری می کند. اینگونه فرآیند رشد و نمو گیاه مختل می گردد. استفاده از کودهای ارگانیک از نابودی خاک جلوگیری میکند.

ساختار کودهای شیمیایی از منابع غیر قابل تجدید پذیر همچون گاز و ذغال سنگ است. با استفاده از مواد موجود در سنگهای معدنی در نمونه های دیگر با کمک اسیدها ساخته می شوند. این کار موجب حلالیت بیشتری می شود.

ساختار کودهای ارگانیک از مواد آلی همچون بقایای گیاهان و حیوانات و یا مواد معدنی تجدید پذیر تشکیل شده است. استفاده از کودهای ارگانیک سلامت محصولات را بدنبال دارد. ازجمله کودهای ارگانیک:

  • پلت های کود آلی کم آب
  • جلبک دریایی مایع
  • امولسیون ماهی

منابع نیتروژن کود مرغ کمپوست یا غذای ماهی،منبع فسفر کودهای حاوی استخوان استخوان و جلبک دریایی یا سبزیجات منبع ارگانیک پتاسیم می باشند. ترکیب این منابع با درصدهای مختلف نیاز هر گیاهی را رفع می کند.

فرق کود شیمیایی و ارگانیک

نحوه استفاده کود ارگانیک

استفاده از کودهای ارگانیک مانند کودهای شییمیایی است. در این کودها این نکته مد نظر است که زمان بیشتری برای تجزیه نیاز است. به همین دلیل باید ابتدا نیازهای گیاه بررسی شود. بعد از کسب نتایج بررسی گیاه نسبت به استفاده از کودهای ارگانیک اقدام کرد. به همین دلیل باید چند ماه قبل از کشت نسبت به مصرف کود ارگانیک اقدام کرد. اقدام بموقع موجب رفع نیاز گیاه به مواد مغذی خواهد شد.

کود های ارگانیک خود نیز دسته بندی های گوناگونی دارند.

  • کودهای ارگانیک خشک
  • کودهای ارگانیک مایع

کودهای ارگانیک خشک باید با خاک مخلوط شوند. و به مرور زمان تاثیر خود را نشان میدهد. کودهای مایع در روشهای آبیاری مصرف می شوند.

نحوه استفاده کود ارگانیک

کود ارگانیک ورمی کمپوست

ساختار این کود از کرم خاکی و مواد آلی است. گونه های مختلفی از کرم خاکی در طبیعت است. این کود دارای انواع ویتامینها ، هورمونهای رشد و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه است. اثرات آن مفیدی برای روی رشد و نمو گیاه است. این کود دارای بوی مطلوب و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی می باشد.

کود ارگانیک ورمی کمپوست، یک نوع کود طبیعی و پایدار است که به واسطه فرآیند تجزیه و تحلیل مواد آلی توسط کرم‌ها، تولید می‌شود. این کود حاصل از تبدیل مواد آلی مانند مانده‌های گیاهی، بقایای غذایی و بقایای حیوانی به یک ماده غنی، تغذیه‌کننده و با ارزش بالا است. ورمی کمپوست با استفاده از کرم‌ها به نام کرم‌های کمپوست، ساخته می‌شود.

بیشتر بدانیم  سولفات آمونیوم پودری تولیدی شیراز | سولفامون

مواد آلی که به عنوان ورودی برای فرآیند تجزیه و تحلیل در ورمی کمپوست استفاده می‌شوند، شامل برگ‌ها، ساقه‌ها، پوست و میوه‌های فاسد شده، پوست میوه‌ها، پسماند سبزیجات و مواد آلی دیگر است. این مواد آلی توسط کرم‌های کمپوست هضم می‌شوند و به ماده‌ای کمپوستی با عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان تبدیل می‌شوند. همچنین، کرم‌ها با حرکت و تولید اسید هیومیک و فولوویک، باعث افزایش بافت خاک، افزایش هواگری خاک و بهبود ساختار آن می‌شوند.

مزایای استفاده از کود ارگانیک ورمی کمپوست عبارتند از:
1. غنی از عناصر غذایی: ورمی کمپوست، منابع بسیار غنی از عناصر غذایی اصلی مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم و املاح معدنی را در اختیار گیاهان قرار می‌دهد.
2. بهبود ساختار خاک: استفاده از ورمی کمپوست باعث بهبود ساختار خاک، افزایش تهویه و هواگری خاک و بهبود زمین‌شناسی خاک می‌شود.
3. کاهش استفاده از کودهای شیمیایی: با استفاده از ورمی کمپوست، نیاز به استفاده از کودهای شیمیایی و سموم شیمیایی کاهش می‌یابد که منجر به کاهش آلودگی زیست محیطی می‌شود.
4. حفظ تنوع زیستی: با استفاده از کود ارگانیک، تنوع زیستی خاک و جانداران آن حفظ می‌شود.

کود ارگانیک ورمی کمپوست

انواع کمپوست

  1. ورمی کمپوست بیولوژیکی: حاصل عبور مداوم و آرام مواد آلی درحال پوسیدگی از دستگاه گوارش کرم های خاکی است. در نتیجه دفع این مواد از بدن کرم خاکی ورمی کمپوس حاصل می گردد.
  2. کمپوست سبز: تهیه شده از پسماندهای باغبانی،که با تجزیه و تخمیر تبدیل به کمپوست می‌شوند.
  3. کمپوست حاصل از پسماند تَر شهری (بقایای مواد غذایی و سبزیجات)
  4. کمپوست قارچ خوراکی: مواد اولیه کود اسب

در نتیجه فعالیت کرم‌های‌ خاکی که باعث سریع شدن تحرک یون‌ها در سطح و عمق پروفیل خاک می‌ شوند. گیاهانی که با ورمی‌ کمپوست پرورش می‌یابند رشد و نموی بیشتر و سریعتری دارند. در آزمایشات تحقیقاتی مشخص شد که مراحل رشد و نمو گیاه 2 تا 3 روز کاهش را نشان میدهد. مقدار استفاده از کمپوسها به عوامل مختلفی بستگی دارد. معمولاً میزان مصرف آن 2 تا 3 کیلو گرم برای هر متر مربع توصیه میگردد.

Rate this post

Originally posted 2019-05-15 20:11:43.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما