سولفات آمونیوم یک نمک معدنی است. که کاربردهای تجاری بسیاری دارد. از رایج ترین کاربردهای سولفات آمونیوم، به عنوان کود کشاورزی جهت اصلاح خاک استفاده می شود. سولفات آمونیوم گرانوله ارومیه حاوی 21% نیتروژن و 24% گوگرد می باشد. که تامین کننده نیاز عمده خاک می باشد. فرمول شیمیایی آن (NH4)2SO4 می باشد.
فروشگاه ما سولفات آمونیوم گرانوله ارومیه را با بالا ترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برای شما عرضه می کند.
کاربرد سولفات آمونیوم در کشاورزی
از مهم ترین استفاده سولفات آمونیوم به عنوان کود کشاورزی برای اصلاح خاک های قلیایی است. این کود در خاک، یون آمونیوم آزاد می کند و مقدار کمی اسید تشکیل می دهد. و موجب کاهش خاصیت قلیایی و تعادل PH خاک می شود.
نیتروژن عامل اصلی رشد گیاهان سبز و برگدار است. کود سولفات آمونیوم نیتروژن مورد نیاز خاک را تامین می کند. و بخشی از کلروفیل گیاه را تامین می کند. که تاثیر آن در افزایش رشد بهتر گیاهان و محصولات کشاورزی نمایان می شود.
کمبود نیتروژن با زرد شدن برگ گیاهان قابل شناسایی است. به صورت دقیق تر در امتداد رگ های برگ قرمز می شود که دلیل عمده آن کمبود نیتروژن است.
همچنین گوگرد موجود در سولفات آمونیوم، به عنوان یک ماده ضروری جهت ایجاد آنزیم های مهم کاربرد دارد. همچنین به تشکیل پروتئین در گیاه کمک می کند تا رشد آن را تقویت کند.
کود سولفات آمونیوم به علت خاصیت یونی خود قابلیت حل شدن در آب را دارد. بنابراین از آن به عنوان اسپری کشاورزی برای از بین بردن حشرات، علف ها و قارچ ها استفاده می شود. این کود برای گیاهان و به خصوص محصولات دارای برگ سبز مانند کاهو، تره و پیاز بسیار مفید است و رشد اولیه آن ها را تقویت کرده و سریع تر بهبود می دهد.
تولیدکننده کود سولفات آمونیوم
سولفات آمونیوم در ابتدا از آمونیاک تولید شده است. این فرآیند از واکنش اسید سولفوریک و آمونیاک گرم ساخته می شود. اندازه کریستال های تولید شده آن بر اساس شرایط و نوع استفاده آن می باشد که پس از تولید خشک و غربالگری می شود.
اکثر تقاضای فعلی سولفات آمونیوم به عنوان کود برای استفاده در کشاورزی می باشد.
عملکرد کود سولفات آمونیوم
بعد از اضافه کردن کود سولفات آمونیوم به خاک، این کود به سرعت به اجزای خود شامل آمونیوم و سولفات تجزیه و حل می شود. این کود باید قبل از آبیاری یا بارش به خاک اضافه شود تا درست عمل کند.
در خاک های گرم میکروب های مفید به سرعت شروع به رشد میکنند. و طی واکنش نتیریت، آمونیوم به نیترات تبدیل می شود. در طی این واکنش میکروبی اسیدیته آزاد می شود و در نهایت پس از استفاده ی بیشتر PH خاک کاهش می یابد.
Originally posted 2022-10-19 06:14:03.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.